“Velkommen til Myrland turist og servicesenter, stedet for deg som liker norsk natur, god mat og et hyggelig miljø.”

Stølsbesøk

Fagerdalen støl
Fagerdalen ligger fint til mellom Hallingdals to flotteste fjell, Hallingskarvet og Reinsskarvet. Mellom juli og august drives det stølsdrift, og det er også fiskemuligheter her. Servering og salg av stølsprodukter.

Tar gjerne imot grupper, og arrangerer utenom de oppsatte tidene, men da på bestilling. Du finner oss på fjellvegen mellom Bergsjø/Røungstølen og Hovet. Tlf. 91109779 / 32089806

Nedremyrstølen
På Nedremyrstølen på Holsåsen kan du oppleve stølsdrift på gamlemåten i juli og august. Nedremyrsstølen har både servering og salg av støsprodukter. Vi er på Nedremyrstølen frå ca. 1. juli til 25. august, og du er hjertelig velkommen om du kommer med bil eller du går. En fin fottur er den gamle kyrkjevegen frå Vats til Hol.

For å se og oppleve stølsliv før og nå, inviterer vi til et besøk på Nedremyrstølen, her kan dere også finne minnesmerke etter selveste Napoleon.
Vi holder oppe for salg av ekte seterrømme, smør og ost hver dag. For servering av tradisjonsrik stølskost har vi åpent hver tirsdag og torsdag frå kl. 12.30 - 15.00. Grupper på bestilling.  De kan treffe oss på tlf. 94 25 55 51